Suesuega ma Atinaʻe Nofoaga Autu BM Taizhou na faavaeina aloaia

O le poloketi faʻamatalaga faʻamatalaga faʻapitoa na faia e BM Shenzhen i Taizhou Medicine City i le faaiuga o le 2023 o se faʻaaliga taua o le malosi o le R&D a le matou kamupani ma le tomai fou. O lenei poloketi e le gata ina fa'ailogaina ai le atina'e loloto a le BM i su'esu'ega fa'asaienisi ma fa'atekonolosi, ae fa'ailoa mai ai fo'i fa'alavelave fou i tekonolosi fa'amatalaga fa'afoma'i i le lumana'i.

 gj1

I le avea ai ma meafaigaluega fa'asaienisi autu i totonu o le fa'amasinoga, o lo'o fa'atupula'ia le sao o pusa fa'asinomaga mo su'esu'ega i le su'esu'ega ma le su'esu'eina o solitulafono ma faamasinoga tau solitulafono. E pei ona matauina e le lipoti, o molimau DNA ua lauiloa o le "tupu o molimau" ma e taua tele lona sao i le faailoaina o tagata solitulafono masalomia, faailoaina o tamaiti ave faamalosi ma le faamatalaina o mataupu tau fualaau faasaina. O le poloketi fa'ata'ita'iga a le BM Shenzhen e tali atu i lenei mana'oga ma fa'amoemoe e atia'e ni mea faigaluega e sili atu ona ma'ale'ale ma sa'o mo fa'amatalaga. O le sini autu o le poloketi o le faʻaleleia lea o le lagona ma le mautu o pusa, aemaise lava i tulaga faigata o faʻataʻitaʻiga faʻafesoʻotaʻi, faʻalavelave ma faʻaleagaina.

E le gata i lea, o le tulafono a le Taizhou City o le lagolagoina o fale gaosi oloa e fausia ai se siosiomaga lelei mo le atinaʻeina o galuega faʻafomaʻi faʻapitoa a Shenzhen BM ma isi kamupani. O le faʻatinoina o lenei faiga faʻavae e le gata ina faʻamalosia ai lo tatou lagona o le faʻasinomaga ma le faʻaogaina, ae o loʻo i ai foi se aafiaga faʻapipiʻi lelei ma faʻamalosia le atinaʻeina maualuga o le fale gaosi oloa. Faatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻalauiloaina o le poloketi ma le suiga malie o suʻesuʻega ma atinaʻe, o le pusa faʻamatalaga faʻamatalaga a le Shenzhen BM e tatau ona avea ma se faʻailoga pupula i le matata faasaienisi ma tekinolosi i Taizhou City ma e oʻo lava i Saina.

 gj2

Ole Poloketi ole fa'atumu ole Solid Phase Extraction (SPE) ma le silica gel membranes ile BM's Dongguan plant ua fa'ailogaina se la'asaga taua i luma ile fa'atonutonuina o tau mo pisinisi a le BM Life Sciences. O lenei fuafuaga o le a le gata ina faʻaleleia atili le gaosiga ma faʻamautinoa le lelei o oloa, ae faʻaitiitia ai foi tau o gaosiga e ala i le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia o le filifili sapalai. I le avea ai o se mea taua i suʻesuʻega kemisi ma suʻesuʻega biomedical, o le faʻalauteleina o le gaosiga tutoʻatasi o mea faʻatumu mo le faʻapipiʻiina o vaega faʻamalosi o le a maua ai se faʻavae mautu mo le faʻaauauina o mea fou ma suʻesuʻega a le BM i suʻesuʻega o le olaga. I le taimi lava e tasi, o le gaosiga o le membrane silica gel o le a faʻaleleia atili ai le laina oloa a le kamupani ma faʻaleleia lona faʻatauva i le maketi. E ala i le fa'atinoina o nei poloketi, o le a mafai ai e le BM ona tali atu ma le fetu'una'i i suiga o maketi ma ofo atu i tagata fa'atau ni fofo sili atu ona taugofie, ma maua ai se tulaga fa'atauvaga sili atu i le alamanuia fa'asaienisi o le olaga.

gj3


Taimi meli: Aukuso-12-2024